Om oss

Välkommen till MEDEXA!

Det är vi på Medexa som utvecklar och tillhandahåller det välkända Milou - arkiveringssystem för CTG-data. Nedan kan du läsa om våran vision, affärsidé och våra framgångsfaktorer.

Slå oss gärna en signal om du vill prata med oss om antingen detta - eller någon av våra produkter!

Vision

”Medexa ska sätta standarden för en trygg och säker kvinno- och förlossningsvård. Först i Skandinavien, sedan i Europa.”

 Affärsidé

” Medexa är det personliga, snabbfotade företaget med fokus på medicintekniska produkter inom kvinno- och förlossningsvård. Med vår egen mjukvara Milou och noggrant utvalda agenturprodukter bidrar vi till en trygg och säker vård.”

 Framgångsfaktorer

För att träffsäkert kunna möta kundens behov skall vi genom tätt kundsamarbete

följa upp, utvärdera och ständigt förbättra vår verksamhet.

Vi Lyssnar

Vi lyssnar på kunden, vi lyssnar på marknaden och vi lyssnar på varandra. Vi lyssnar på människor och deras behov. Detta är vårt framgångsrecept för att hitta de bästa produkterna och de mest effektiva lösningarna.

Vi har viljan och kunskapen

Vi har viljan men också kompetensen att lösa både stora och små utmaningar. Vi är snabbfotade och flexibla, initiativkraften finns inom oss.

Vi skapar trygghet

Vårt mål är en trygg och säker vård. Vägen dit är förstklassiga produkter som är lätta att förstå och använda. Men också kunskap om kundens vardag och vår snabba service och support.

Vi följer alla tillämpliga myndighetskrav i vår verksamhet.